homepaginalogo

Iets te vieren?

Als bedrijf wilt u natuurlijk uw personeel niet vergeten, dit is immers de motor van het bedrijf. Sla geen verjaardag of jubileum meer over en bestel bij ons een van de leukste verjaardagskalenders. Uw personeel zal deze persoonlijke aandacht ontzettend waarderen.  

Gaat er een collega verhuizen, wordt er een kindje geboren, is er een huwelijk, pensioen of overlijden? Stuur dan altijd even een kaartje. In onze winkel hebben wij een ontzettend groot assortiment aan wenskaarten. Wij stellen graag een assortiment kaarten samen passend bij uw bedrijf.

Naast een wenskaartje is het natuurlijk extra leuk om degene om wie het gaat te verrassen met een leuk cadeau. In onze winkel vindt u een ruim cadeau assortiment waardoor het vinden van een geschikt geschenk een fluitje van een cent wordt. Natuurlijk staan wij graag met advies voor u klaar. 

Bent u op zoek naar een lokaal cadeau? Denk dan aan de Venosecadeaukaart. De ontvanger kan bij de aangesloten ondernemers het tegoed inwisselen voor de gewenste producten.