homepaginalogo
De maand juni | Warenhuis de Voorpoort Vollenhove

De maand juni | Warenhuis de Voorpoort Vollenhove

De maand mei vloog voorbij in onze nieuwe winkel in hartje Vollenhove. We krijgen nog altijd zoveel mooie complimenten over hoe het is geworden. Er is veel belangstelling voor de winkel wat wij ontzettend waarderen.

Mei was een drukke maand vol activiteiten. Zo vierden we de week van de stenen winkel, was er de actie geef een prentenboek cadeau en werd de avond4daagse gelopen in Sint Jansklooster. We mochten vele leuke cadeautjes inpakken voor alle kanjers die meeliepen.

De winkel is klaar voor juni, de maand waarin het toerisme steeds meer op gang komt, we vaderdag vieren en er veel studenten mogen slagen voor hun school diploma.

Van 20 juni t/m 21 juli is het tijd voor Zomerlezen. In de zomer is het eindelijk tijd om te lezen! Een boek mag dan ook niet ontbreken in je koffer, in de tuin, op het strand of aan het zwembad. Haal nu je boeken in huis want bij besteding van €15 aan boeken ontvang je van ons Flamingo Beach geschreven door Suzanne Vermeer cadeau. De actie loopt van 20 t/m 30 juni.

Naast de actie van het Zomerlezen hebben wij van het merk TapParfum de geur van de maand in de aanbieding. TapParfum is een hoogwaardige kwaliteit parfum voor een eerlijke prijs. We hebben diverse geuren voor hem en haar. Is je flesje leeg? Dan kun je hem komen hervullen.

De geur van de maand juni is LA503. Dit is een dames parfum die in de oriëntaals kruidige categorie valt met het hoofdakkoord balsamisch. De duidelijkst waarneembare geurnoten zijn kruidnagel, amber en bulgaarse roos. Het sillage van dit parfum wordt omschreven als enorm. De hele maand juni scoor je 30 ml voor maar €10!

Zelf ben ik een echte TapParfum fan. De geuren zijn afgeleid van de bekendste geuren uit de parfumerie. Ze blijven lang hangen en vanaf €12,50 heb je al een heerlijke nieuwe geur op je badkamerplank staan.

Naast het parfum assortiment hebben wij van TapParfum de Moodz geurlijn. Met deze geuren creëer je een onvergetelijke geurbeleving in huis.

Wil jij graag advies over de parfum die het beste bij jou past? Zoek jij een nieuw (zomer)boek om te lezen? Of gewoon een leuk cadeautje? Kom dan langs in onze winkel. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies.

Warenhuis de Voorpoort

Kerkstraat 90 8325 BM

Vollenhove | 0527-244900

info@warenhuisdevoorpoort.nl

www.warenhuisdevoorpoort.nl

reacties op “De maand juni | Warenhuis de Voorpoort Vollenhove

Geen reacties

Plaats een reactie